Blog

365
Hírek
Kaspersky
Office
Windows 11
Szűrés törlése
A megfelelő vírusirtó szoftver kiválasztása: Átfogó útmutató 2. rész

Előző cikkünkben megismerhettük a vírusirtó szoftverek szerepét a fenyegetések elleni védelemben, a kiberfenyegetések típusait, valamint a hatékony vírusirtó szoftverek legfontosabb jellemzőit. Ebben a részben tovább finomítjuk a megfelelő kiválasztás szempontjait.

A megfelelő vírusirtó szoftver kiválasztása: Átfogó útmutató 1. rész

Egy olyan korban, amikor a kiberfenyegetések elterjedtek, kulcsfontosságú a hatékony, az Ön számítástechnikai viselkedésére szabott vírusirtó szoftver kiválasztása. Ez az átfogó útmutató betekintést nyújt abba, hogy mit kell figyelembe venni egy vírusirtó szoftver kiválasztásakor, elemezve annak hatékonyságát, eredményességét és könnyű használhatóságát.

Az antivírus szoftverek használatának előnyei

A digitális korban, amelyben élünk, aligha lehet túlhangsúlyozni, mennyire fontos megóvni eszközeinket és az azokon tárolt adatokat. Ahogy egyre jobban támaszkodunk a technológiára személyes, professzionális és szabadidős tevékenységeink során, a digitális világban leselkedő fenyegetések is erősebbé és összetettebbé válnak. Ezen a ponton lép képbe az antivírus szoftver, mint az ellenük való első védelmi vonal. Lentebb ismertetjük az erős antivírus szoftverek használatának számos előnyét.

Bejelentés – A Vrsoft.hu (VR Software) Magyarországon az Avast Business partnerévé vált

Nagy öröm számunkra, a Vrsoft.hu az Avast Business hivatalos partnerévé válhatott itthon, mint viszonteladók. Nézzük meg, mit is jelent ez az Önök számára.

A szoftverlicencek megértésének útmutatója 2.

Cikkünk első részében megvizsgáltuk a szoftverlicencek működését és hogy hogyan védik a szoftverlicencek a fejlesztőket, illetve a felhasználókat. Ebben a leírásban áttekintjük, hogy milyen típusú szoftverlicencek vannak, azaz hogyan kategorizáljuk a szoftverlicenceket.

A szoftverlicencek megértésének útmutatója 1.

A szoftverlicencek digitális világunk szerves részét képezik, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. Szabályozzák, hogyan használjuk a megvásárolt vagy letöltött szoftvert, és meghatározzák a szoftverszolgáltató és a felhasználó jogait és kötelezettségeit. Ebben az átfogó útmutatóban azzal foglalkozunk, hogy mi is az a szoftverlicenc, miért fontos, hogyan működik, milyen típusú szoftverlicencek léteznek, és milyen bonyolult részletek rejlenek a szoftverlicenc-megállapodásokban.

Ismerjük meg a Kaspersky termékeit 2. rész – Kaspersky Plus

Folytatjuk a Kaspersky termekéinek ismertetését. Nézzük miben nyújt többet a Kaspersky Plus és mi a Premium szolgáltatása, amivel több, mint a Plus.

Ismerjük meg a Kaspersky termékeit 1. rész - Kaspersky Standard

A Kaspersky 1997 óta fejlődik és védelmezi nem csak személyes, otthoni digitális adatainkat, de kis és nagyvállalatok biztonságában is kiemelt szerepet játszik. 2022-ben a cég megújította termékeit, nemrégiben pedig egy Premium szolgáltatást is bevezetett. Most itt az ideje felfrissíteni tudásunkat, a Kaspersky kiberbiztonsági termékeiről, kezdjük a Standard bemutatásával.

Ismerjük meg a Kaspersky termékeit - Globális vezető a kiberbiztonság terén

A Kaspersky 1997 óta fejlődik és védelmezi nem csak személyes, otthoni digitális adatainkat, de kis és nagyvállalatok biztonságában is kiemelt szerepet vállal. 2022-ben a cég megújította termékeit, nemrégiben pedig egy Premium szolgáltatást is bevezetett.
Most itt az ideje felfrissíteni tudásunkat, a Kaspersky kiberbiztonsági termékeiről, a VR Soft oldalán három blogbejegyzésen keresztül.

Az online dokumentumtárolás és -megosztás elsajátítása a Microsoft 365-ben 2. rész

Cikkünk első részének végén a OneDrive használatát fejtettük ki részletesen, most a SharePoint team site használatának leírásával kezdünk.

Az online dokumentumtárolás és -megosztás elsajátítása a Microsoft 365-ben 1. rész

A Microsoft 365-nek köszönhetően mostantól gyerekjáték az üzleti műveletek átalakítása zökkenőmentes fájltárolási és -megosztási képességekkel. Ez a nagy teljesítményű eszközcsomag, amely olyan iparági alapokat tartalmaz, mint az Outlook, a Word, a PowerPoint és az Excel, lehetővé teszi a vállalkozások számára a termelékenység fokozását, a folyamatok racionalizálását és a kommunikáció optimalizálását.

A Windows 11 hardverkövetelményeinek átfogó útmutatója 2. rész

Korábbi cikkünkben leírtuk a Windows 11 hardverkövetelményeket, ebben a cikkben folytatjuk ennek részletes kifejtését, hogy miért van ezekre szükség, illetve, hogy lehet a régi pc-ket is kompatibilissé tenni hozzá.

A Windows 11 hardverkövetelményeinek átfogó útmutatója 1. rész

A Microsoft következő generációs operációs rendszerének, a Windows 11-nek a leleplezését az egész technológiai közösségben megugró érdeklődés fogadta. Az új operációs rendszer nagyobb teljesítményt, fokozott biztonságot és elegáns, modern felhasználói felületet ígér. Ahhoz azonban, hogy ezeket a funkciókat kihasználhassa, a hardverének meg kell felelnie bizonyos rendszerkövetelményeknek. Ez az átfogó útmutató a Windows 11 hardverkövetelményeivel foglalkozik, és segít meghatározni, hogy jelenlegi rendszere kompatibilis-e, vagy a jövőben szükség lesz-e frissítésre.

A Microsoft Office és a Windows 11 közötti tökéletesen együttműködő kapcsolat feltárása

A modern számítástechnika dinamikus táján a Microsoft technológiai ökoszisztémája következetesen az innováció élvonalába tartozik. Most, hogy a technológiai óriásvállalat lerántja a leplet legújabb operációs rendszeréről, a Windows 11-ről, a felhasználók és az iparági megfigyelők kíváncsian figyelik a Windows 11 és a Microsoft Office Suite közötti továbbfejlesztett integrációt. Ez a zökkenőmentes kapcsolat nem csak a munkafolyamatok racionalizálását ígéri, hanem aláhúzza a Microsoft elkötelezettségét az egységes és hatékony számítástechnikai élmény biztosítása mellett.

Windows 11: A sebesség és a stílus zökkenőmentes fúziója

Az operációs rendszerek folyamatosan fejlődő világában a Microsoft Windows 11 újdonságként jelent meg, mivel lenyűgöző egyensúlyt teremt a nagy teljesítményű funkcionalitás és a letisztult, modern dizájn között. Friss, új megjelenésével és számos teljesítménynövelő funkciójával a Windows 11 forradalmasítani fogja a felhasználók számítástechnikai élményét világszerte.

2023.08.21 10:49
Mi is az a Microsoft 365?

A Microsoft 365, korábbi nevén Office 365, egy átfogó, felhőalapú termelékenységi csomag, amely zökkenőmentesen integrál egy sor alkalmazást és szolgáltatást az együttműködés, a biztonság és a hatékonyság növelése érdekében. Ez egy előfizetéses szolgáltatás, amely biztosítja, hogy a felhasználók mindig hozzáférjenek a legújabb frissítésekhez, funkciókhoz és biztonsági javításokhoz. Merüljünk el ennek a mindent átfogó termelékenységi platformnak a részleteiben.

Mik a nagyobb újítások az egyes office verziókban a kezdetektől

Áttekintésünkben nyomon követjük a Microsoft Office egymást követő verzióinak fejlődését.

A Microsoft Office, az ikonikus termelékenységi programcsomag a 80-as évek végi indulása óta figyelemre méltó átalakuláson ment keresztül. A csomag fejlődését jelentős fejlesztések, újszerű funkciók és időnként teljesen új alkalmazások bevezetése jellemezte. Merüljünk el a Microsoft Office útkeresésében, és vizsgáljuk meg az egyes verziók főbb újításait.

Windows 11: A következő generációs OP rendszer a továbbfejlesztett számítástechnikai élményért

A Windows mindig is az innováció élvonalába tartozott, platformot biztosítva a globális vállalkozások és a startupok számára a gyarapodáshoz. Ez volt a web szülőhelye, valamint a személyes és szakmai fejlődés katalizátora. Mivel több mint egymilliárd felhasználó használja a Windowst, a Microsoft komolyan veszi a felelősséget, hogy egy ilyen hatalmas közönség számára tervezzen. A felhasználók változó igényeire reagálva a Microsoft bemutatta a Windows 11-et, az újratervezett operációs rendszert, amelynek célja, hogy közelebb hozza a felhasználókat ahhoz, amit szeretnek. Ebben a cikkben a Windows 11 legfontosabb jellemzőit vizsgáljuk meg, és azt, hogy miként javítja a számítástechnikai élményt.

Fedezze fel a Windows 11 további, forradalmi funkcióit: Itt az ideje a változtatásnak

Ezen cikkünkben folytatjuk a Windows 11 operációs rendszer legfontosabb jellemzőinek vizsgálatát. A felhasználók változó igényeire reagálva a Microsoft bemutatta, hogy jogosan foglalja el helyét az innováció élvonalában, hiszen a Windows 11 valóban közelebb hozza a felhasználókat ahhoz, amit szeretnének.

A számítástechnikai élmény fokozása: a Windows 11 legfontosabb funkciói

A Microsoft által kifejlesztett legújabb operációs rendszer, a Windows 11 célja, hogy javítsa a számítástechnikai élményt, és közelebb hozza Önt ahhoz, amit szeret. Modern és friss dizájnjával a Windows 11 célja, hogy növelje a termelékenységet, inspirálja a kreativitást és zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtson. Ebben a cikkben a Windows 11 legfontosabb jellemzőit vizsgáljuk meg, amelyek a felhasználók számára megváltoztatják a rendszert.

MS Office programokkal a hatékony, gördülékeny munkavégzésért

MS Office programokkal a hatékony, gördülékeny munkavégzésért

Napjainkban a mindennapi feladatok elvégzéséhez alapvetőek a megbízható MS Office programok. A segítségükkel növelhető a hatékonyság, és sokkal zökkenőmentesebben elvégezhetők az aktuális teendők. Fontos szem előtt tartani, hogy mindehhez nem csupán egy erős számítógépet kell beszereznünk, hanem megfelelő szoftverek is szükségesek.

A következő cikkben arról írunk, hogy miért jó választás az MS Office programok használata, személyes célokra és vállalati környezetben egyaránt.