Blog

Miért érdemes a cégeknek decemberben szoftvert venni?

2023.12.11 09:00
Miért érdemes a cégeknek decemberben szoftvert venni?

Decemberben főleg a cégek számára több okból is érdemes lehet a szoftvervásárlást fontolóra venni.

Íme néhány indok, amiért decemberben különösen érdemes a cégeknek szoftvert vásárolnia:

 

  1. Adókedvezmények és költségcsökkentés: A pénzügyi év végén a cégek gyakran igyekeznek maximalizálni adókedvezményeiket. A szoftverbeszerzések gyakran levonhatók az adóból, ami jelentős költségmegtakarítást jelenthet.

 

  1. Év végi költségvetési maradványok felhasználása: Sok cég "használd fel vagy veszítsd el" típusú költségvetéssel rendelkezik. A szoftvervásárlás jó módja lehet az év végi költségvetési maradványok értelmes felhasználásának.

 

  1. Új év, új kezdet: Az új év kezdetével a cégek gyakran új stratégiákat és célokat határoznak meg. Az új szoftverek beszerzése segíthet ezeknek a céloknak a hatékonyabb elérésében.

 

  1. Év végi akciók és kedvezmények: A szoftvergyártók és forgalmazók gyakran év végi akciókat és kedvezményeket kínálnak, így a cégek jelentős megtakarításokat érhetnek el a szoftverbeszerzések során.

 

  1. Technológiai frissítések és innovációk: A technológiai fejlődés gyors, és a legújabb szoftverek hozzáférhetővé teszik a legfrissebb innovációkat. A decemberi szoftverfrissítések segíthetnek a cégeknek, hogy naprakészek maradjanak és versenyképesek legyenek a következő évben.

 

  1. Munkavállalói elégedettség és produktivitás: Az új szoftverek gyakran javítják a munkavállalói elégedettséget és produktivitást, mivel új funkciókat és hatékonyabb munkafolyamatokat kínálnak.

 

  1. Kiberbiztonság: A kiberbiztonsági kockázatok folyamatosan változnak, így a legújabb biztonsági szoftverek beszerzése elengedhetetlen a céges adatok védelme érdekében.

 

  1. Versenyelőny: A technológiai frissítések befektetése előnyt jelenthet a versenytársakkal szemben, lehetővé téve a cégek számára, hogy új piaci lehetőségeket használjanak ki.

 

Karácsonyi akciónk

 

Tekintse meg az akciók menüpontban, vagy ezen a linken Karácsonyi kedvezményeinket. Ne feledje az ott található kuponkódot beírni, mellyel 10% azonnali kedvezményt írunk jóvá Önnek a vásárlása értékéből.

Az online dokumentumtárolás és -megosztás elsajátítása a Microsoft 365-ben 1. rész

A Microsoft 365-nek köszönhetően mostantól gyerekjáték az üzleti műveletek átalakítása zökkenőmentes fájltárolási és -megosztási képességekkel. Ez a nagy teljesítményű eszközcsomag, amely olyan iparági alapokat tartalmaz, mint az Outlook, a Word, a PowerPoint és az Excel, lehetővé teszi a vállalkozások számára a termelékenység fokozását, a folyamatok racionalizálását és a kommunikáció optimalizálását.

Mik a nagyobb újítások az egyes office verziókban a kezdetektől

Áttekintésünkben nyomon követjük a Microsoft Office egymást követő verzióinak fejlődését.

A Microsoft Office, az ikonikus termelékenységi programcsomag a 80-as évek végi indulása óta figyelemre méltó átalakuláson ment keresztül. A csomag fejlődését jelentős fejlesztések, újszerű funkciók és időnként teljesen új alkalmazások bevezetése jellemezte. Merüljünk el a Microsoft Office útkeresésében, és vizsgáljuk meg az egyes verziók főbb újításait.