Blog

Bejelentés – A Vrsoft.hu (VR Software) Magyarországon az Avast Business partnerévé vált

2023.09.15 15:13
Bejelentés – A Vrsoft.hu (VR Software) Magyarországon az Avast Business partnerévé vált

Nagy öröm számunkra, a Vrsoft.hu az Avast Business hivatalos partnerévé válhatott itthon, mint viszonteladók. Nézzük meg, mit is jelent ez az Önök számára.

A Vrsoft.hu 2021 óta van jelen a piacon, és MI folyamatosan bizonyítottuk azóta vásárlóink felé megbízhatóságunkat és szakértelmünket. Legyen szó kisvállalkozásról vagy otthoni, egyéni használatról, nálunk megtalálható minden szoftver, vírusírtó, operációsrendszer és Office eszköz legálisan és biztonságosan amire csak szükség lehet a biztonságos digitalizációhoz.

 

Tudj meg többet Tudj meg többet Tudj meg többet

 

Ezzel a mérföldkővel, amit az Avast Business és a Vrsoft.hu kötött, csak tovább növeljük a minőségi és biztonságos szolgáltatás élményét.

Az Avast Business partnersége elsősorban Önöknek, vásárlóknak igazán jó hír. Kérjen tőlünk segítséget és támogatást, üzleti kiberbiztonság ügyben és biztosítjuk az Avast bármelyik üzleti termékét, amellyel biztonságban tudhatja vállalkozását, cégét.
Bármilyen kérdésük van az Avast Business termékeivel kapcsolatban, bátran forduljanak hozzánk.
Ha meg szeretné vásárolni az Avast Business bármelyik, itthon kapható termékét, az alábbi linken megteheti.

https://vrsoft.hu/shop_search.php?search=Avast+Business

Az alábbi Partner Certificate is biztosítja Önöket arról, hogy itthon a Vrsoft.hu a legmegbízhatóbb viszonteladó.

Kövessék a Vrsoft.hu blogját, mert hamarosan részletes bejegyzésekben segítünk megismerni az Avast Business termékeit, melyiket miért érdemes választani.

Köszönjük a bizalmat!

VR Software csapata