Blog

Ismerjük meg a Kaspersky termékeit 1. rész - Kaspersky Standard

2023.09.07 10:27
Ismerjük meg a Kaspersky termékeit 1. rész - Kaspersky Standard

A Kaspersky 1997 óta fejlődik és védelmezi nem csak személyes, otthoni digitális adatainkat, de kis és nagyvállalatok biztonságában is kiemelt szerepet játszik. 2022-ben a cég megújította termékeit, nemrégiben pedig egy Premium szolgáltatást is bevezetett. Most itt az ideje felfrissíteni tudásunkat, a Kaspersky kiberbiztonsági termékeiről, kezdjük a Standard bemutatásával.

Digitális, Személyes Adataink védelmének fontosságaA Standard több mint vírusírtó

A Kaspersky Standard díjnyertes kiberbiztonságot kínál, minden alapvető védelmet megkapunk tőle, amit a biztonságos internethasználat esetében elvárhatunk. Legyen biztonságos élmény az internetezés, a böngészés és vásárlás.

 • Fejlett biztonság az adathalászat elleni védelemmel és tűzfallal együtt
 • Megtisztítási és alkalmazáskezelési eszközök segítségével eszközei gördülékenyebben működnek
 • Online fizetésvédelem az online vásárlás során élvezhető nyugalom érdekében

 

Tudj meg többet Tudj meg többet Tudj meg többet

 

Mit tartalmaz a Kaspersky Standard?

Adatvédelmi funkciók

 • Privát és zavartalan böngészés

A Kaspersky Standard biztosítja a zavartalan és privát böngészés élményét olyan eszközökkel, amelyek megakadályozzák a jogosulatlan online nyomon követést, a zavaró és erőszakos, potenciális veszélyt rejtő hirdetések megjelenését. Illetve különböző perifériáinak jogtalan hozzáférését és használatát, mint a mikrofon vagy a webkamera.

 • Biztonságos online banki ügyintézés

Biztonságosabbá teszi az Ön számára az online banki tranzakciókat, a banki alkalmazások használatát, mindezt fejlett technológiák segítségével az Ön bankügyeinek biztonságának érdekében.

Teljesítményfunkciók

 • Merevlemez-tisztító

Segít a nagyméretű fájlok és duplikátumok felkutatásában és tisztításában, így a merevlemezt könnyebben „tisztán” tarthatja, javítva készülékének teljesítményét.

A legritkábban használt alkalmazásokat megjeleníti, lehetővé téve, hogy ezeket az alkalmazásokat törölje. Ezzel segítheti tárhelyének karbantartását számítógépén és Android-eszközein.

 • Teljesítményoptimalizálás

A Gyorsindítással elérheti, hogy számítógépe gyorsabban induljon el azáltal, hogy felesleges alkalmazásokat nem indít el bekapcsoláskor. A Standard gyorsítja Windows PC-jét azzal, hogy az érvénytelen érvénytelen Windows rendszerleíró adatbázis-elemeinek törlésével, a mappák tisztításával és a Lomtár kiürítésével. Emlékezteti önt a szoftverfrissítések telepítésére így biztonságossá és hatékonnyá téve számítógépét.

 • Zavartalan szórakozás

Lehetővé teszi a filmnézést, a játékokat vagy a teljes képernyős alkalmazások zavartalan használatát – mindezt maximális sebességgel. Ebben segít a Szórakozás üzemmód, felismerve a teljesképernyős üzemmódot, így a kritikus értesítések kivételével leállítja a vizsgálatok futtatását és a biztonsági értesítések megjelenítését.
A számítógép lassulása vagy lefagyása nagy mumusa a felhőtlen játéknak vagy filmezésnek. A Tevékenységvezérlő bezárja az adatigényes szoftvereket vagy alkalmazásokat melyek hozzájárulnak a gép lassú működéséhez.
Ha Android készüléke nincs megfelelően feltöltve, akkor az Akkumulátorkíméló elhalasztja a vírusvizsgálatot és az adatbázis-frissítéseket, így hosszabb ideig lehet használni zavartalanul az eszközt.

Biztonsági funkciók

 • Vírusirtó

Többszintű védelem a vírusok és rosszindulatú programok megelőzésére és semlegesítésére.
Valós időben, folyamatosan vizsgálja az Ön eszközeit olyan ártó és kártékony, komplex betörést álcázó szoftverek és programcsomagok ellen, amelyek veszélyesek lehetnek az ön kibernetikus biztonságára. Trójai programok, férgek és vírusok. Ezek mind fennakadnak a Standard hálóján.
A valós idejű vizsgálat mentén folyamatos elemzést is biztosít a Kaspersky Standard, így gyors fenyegetés-észleléssel védi Önt és adatait.
A Kaspersky Security Networkből származó adatokra vonatkoztat az Ön által megnyitott weboldalakon található hivatkozások elemzése céljából, tájékoztatva Önt az ártalmas webcímekről, és színkódolva az egyes URL-címeket, azok fenyegetési szintje alapján. 

 • Hackerek elleni védelem

Legyen az zsarolóvírus, vagy hálózati támadás, ezek Önre kisebb fenyegetést jelentenek a Kaspersky Standard használatával.
A számítógépet valós időben figyelve és elemezve, a gyanús tevékenységeket azonnal blokkolja, megakadályozva, hogy a zsarolóvírusok támadásai kizárják önt a gépből.
Érzékeli az olyan gyanús tevékenységeket, amelyek hálózati támadást jelenthetnek, ezeket pedig azonnal blokkolja, így a kiberbűnözők nem fenyegetik az Ön biztonságát. A Kétirányú tűzfal pedig a bejövő és kimenő hálózati kérések észlelésével segít megakadályozni, hogy a hackerek megtámadják számítógépét. Segít e-maileinek ellenőrzésében, ezáltal elkerülve az olyan csaló oldalakra való kattintást melyek veszélyeztethetik az Ön és adatainak biztonságát.

 • Meglévő fenyegetés eltávolítása

A Standard figyeli és eltávolítja, a már Windows telepítés előtt a számítőgépre került kártékony vagy rosszindulatú szoftvereket, illetve megtalálja és kijavítja az internetkapcsolattal összefüggő problémákat. Átvizsgálja a telepített alkalmazások sebezhetőségét. Ellenőrzi a számítógépét és az operációs rendszerét olyan rosszindulatú programokért, amelyek olyan mélyen beépültek az eszközébe, hogy még az operációs rendszer futása előtt elindulnak.

A Kaspersky Standard már hósszú évtizedek óta bizonyítja, hogy személyes és vállalati kiberbiztonság tekintetében igazán profik.

A VR Soft oldalán megvásárolható a Kaspersky Standard.