Blog

Ismerjük meg a Kaspersky termékeit - Globális vezető a kiberbiztonság terén

2023.09.06 09:19
Ismerjük meg a Kaspersky termékeit - Globális vezető a kiberbiztonság terén

A Kaspersky 1997 óta fejlődik és védelmezi nem csak személyes, otthoni digitális adatainkat, de kis és nagyvállalatok biztonságában is kiemelt szerepet vállal. 2022-ben a cég megújította termékeit, nemrégiben pedig egy Premium szolgáltatást is bevezetett.
Most itt az ideje felfrissíteni tudásunkat, a Kaspersky kiberbiztonsági termékeiről, a VR Soft oldalán három blogbejegyzésen keresztül.

Folyamatos fejlődés a siker kulcsa

A Kaspersky 2022 januárjában megújította már létező termékeit. Nem csak megújultak ezek a csomagok, hanem tovább is fejlődtek.

Nézzük meg mi is történt, mely termékcsoportok alakultak át, olvadtak össze és mi az, amivel most találkozhatunk a Kaspersky kínálatában, akár a VR Soft oldalán.

Az alábbi listában láthatjuk, mely termékek változtak és mi az új név

Kaspersky Anti-Virus -> Kaspersky Standard
Kaspersky Internet Security -> Kaspersky Standard
Kaspersky Total Security -> Kaspersky Plus
Kaspersky Security Cloud -> Kaspersky Plus

 

Tudj meg többet Tudj meg többet Tudj meg többet

 

Amint láthatjuk, az Anti-Virus és az Inernet Security most már Kaspersky Standard néven elérhető.
Míg a Total Security és a Security Cloud, Kaspersky Plus néven elérhető. Bevezették a fogyasztói termékcsaládjuk új és egyszerűsített elnevezési struktúráját, amely márkaszintre emelkedik, és mostantól a nevén - Kaspersky - alapul. Ez egy remek brand erősítő változtatás volt.

A Standard csomag az, amiben tényleg minden elengedhetetlen elem megtalálható, amire kiberbiztonságunk érdekében szükségünk lehet, míg a Plus már olyan elemeket is tartalmaz, ami túlmutat az egyszerű napi egy-két órás felhasználó igényeinél.

Az otthoni felhasználóknak szánt új termékcsaládot erősítették és bővítették. Újraalkották a felhasználói felületet, mostantól könnyebben használható és modernebb. Végül, a szokásos licenckódok helyett előfizetési rendszerre váltottak, többféle csomaggal.

A megoldásokat több tervezet mutatja be. A tervek a védelem szintje, valamint a felhasználók számára elérhetővé tett funkciók és szolgáltatások száma szerint különböznek. A csomagok új és jól bevált funkciókat egyaránt tartalmaznak, amelyek három kategóriába sorolhatók.

A következő bejegyzésben megismerjük a Kaspersky Standard csomagját.

Ismerjük meg a Kaspersky termékeit 1. rész - Kaspersky Standard

A Kaspersky 1997 óta fejlődik és védelmezi nem csak személyes, otthoni digitális adatainkat, de kis és nagyvállalatok biztonságában is kiemelt szerepet játszik. 2022-ben a cég megújította termékeit, nemrégiben pedig egy Premium szolgáltatást is bevezetett. Most itt az ideje felfrissíteni tudásunkat, a Kaspersky kiberbiztonsági termékeiről, kezdjük a Standard bemutatásával.