Blog

Fedezze fel a Windows 11 további, forradalmi funkcióit: Itt az ideje a változtatásnak

2023.08.09 08:09
Fedezze fel a Windows 11 további, forradalmi funkcióit: Itt az ideje a változtatásnak

Ezen cikkünkben folytatjuk a Windows 11 operációs rendszer legfontosabb jellemzőinek vizsgálatát. A felhasználók változó igényeire reagálva a Microsoft bemutatta, hogy jogosan foglalja el helyét az innováció élvonalában, hiszen a Windows 11 valóban közelebb hozza a felhasználókat ahhoz, amit szeretnének.

A teljesen új Microsoft Store a továbbfejlesztett alkalmazás- és tartalomkereséshez

A Windows 11 egy teljesen új Microsoft Store-t vezet be, amely egyablakos alkalmazás- és tartalomkeresőként szolgál a különböző igények, például a nézés, az alkotás, a játék, a munka és a tanulás kielégítésére. Az áruház a sebesség érdekében újjáépült, és gyönyörű, felhasználóbarát dizájnnal rendelkezik. A felhasználók alkalmazások, játékok, műsorok és filmek széles választékát fedezhetik fel a kurátori történeteken és gyűjteményeken keresztül, megkönnyítve a tartalmak keresését és felfedezését. Olyan neves alkalmazások, mint a Microsoft Teams, a Visual Studio, a Disney+, az Adobe Creative Cloud, a Zoom és a Canva már elérhetőek a Microsoft Store-ban. A Windows 11 Android-alkalmazás-támogatást is kínál, lehetővé téve a felhasználók számára az Android-alkalmazások letöltését és használatát az Amazon Appstore-on keresztül. Az Amazonnal és az Intellel való partnerség új lehetőségeket nyit meg a felhasználók előtt a Windows 11 élményének bővítésére.

Tudj meg többet Tudj meg többet Tudj meg többet

 

Új lehetőségek felszabadítása a fejlesztők és alkotók számára 

A Microsoft elkötelezett egy olyan nyílt ökoszisztéma létrehozása mellett, amely elősegíti az innovációt és a gazdasági lehetőségeket a fejlesztők és alkotók számára. A Windows 11-ben a fejlesztők és a független szoftvergyártók (ISV-k) a használt keretrendszertől függetlenül hozhatják be alkalmazásaikat a Microsoft Store-ba. Ez a befogadás lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy szélesebb közönséget érjenek el, és több felhasználóval lépjenek kapcsolatba. A Microsoft a bevételmegosztási politikájában is változtatásokat vezetett be, így az alkalmazásfejlesztők számára lehetőség nyílik arra, hogy saját kereskedelmüket bevigyék a Microsoft Store-ba, és a bevétel 100%-át megtarthassák. Alternatívaként a fejlesztők továbbra is használhatják a Microsoft kereskedelmi infrastruktúráját, és 85/15 arányban részesülhetnek a bevételek megosztásából. Ez a megközelítés egy nyitottabb ökoszisztémát kíván létrehozni, amely mind a fogyasztók, mind az alkotók számára előnyös, biztonságos és súrlódásmentes hozzáférést biztosítva az alkalmazásokhoz, játékokhoz, filmekhez, műsorokhoz és webes tartalmakhoz.

Fokozott biztonság és ismertség az IT számára

A Windows 11 a Windows 10 ismerős és kompatibilis alapjaira épül, megkönnyítve az informatikai szakemberek számára az új operációs rendszer tervezését, előkészítését és telepítését. A kezelési tapasztalatok, például a Microsoft Endpoint Manager, a felhőalapú konfiguráció, a Windows Update for Business és az Autopilot zökkenőmentesen támogatják a Windows 11 integrálását a meglévő környezetekbe. A Microsoft továbbra is elkötelezett az alkalmazások kompatibilitása mellett, és az App Assure szolgáltatást kínálja, amely ingyenesen segít az ügyfeleknek az esetlegesen felmerülő alkalmazásproblémák kijavításában. A Windows 11 új beépített biztonsági technológiákat is bevezet, amelyek a chiptől a felhőig végponttól végpontig tartó védelmet nyújtanak. A Zero Trust-ready operációs rendszerrel a Windows 11 biztosítja az adatok és a hozzáférés biztonságát az eszközökön keresztül, igazodva a változó fenyegetettségi környezethez és a hibrid munkakörnyezetek követelményeihez.

Nagyszerű alkalom a Windows 11-re való update-re 

A Windows 11 bevezetése óta a Microsoft szorosan együttműködik a hardver- és szilíciumpartnerekkel a szoftver és a hardver közötti zökkenőmentes integráció biztosítása érdekében. A Windows 11-et a sebességre, a hatékonyságra és az érintéssel, tintával és hanggal kapcsolatos jobb élményekre optimalizálták. Az operációs rendszer az eszközök széles skálájával kompatibilis, többek között a Dell, a HP, a Lenovo, a Samsung és a Surface laptopjaival és PC-ivel. A Windows 11-re való frissítés ingyenes a jogosult Windows 10-es eszközök számára, és a piacon már kaphatók Windows 11-et futtató új PC-k is. A felhasználók a Windows 11-et önálló operációs rendszerként is megvásárolhatják, akár letöltési linken vagy USB-sticken keresztül. A Windows 11 átfogó számítástechnikai élményt nyújt, és képessé teszi a felhasználókat arra, hogy többet érjenek el és új lehetőségeket fedezzenek fel.

Végezetül összefoglaljuk tapasztalatainkat a Windows 11-ről

A Windows 11 a számítástechnika új korszakát képviseli, közelebb hozza a felhasználókat ahhoz, amit szeretnek, és fokozza a termelékenységet, a kreativitást és a csatlakoztathatóságot. Az újratervezett felülettel, a továbbfejlesztett többfeladatos funkciókkal, a Microsoft Teams zökkenőmentes integrációjával, a továbbfejlesztett játékélményekkel, a Widgetek révén gyorsabb információhoz való hozzáféréssel, a teljesen új Microsoft Store-ral, valamint a fejlesztők és alkotók támogatásával a Windows 11 páratlan számítástechnikai élményt kínál. Legyen szó egyéni felhasználóról, üzleti szakemberről vagy fejlesztőről, a Windows 11 biztosítja azokat az eszközöket és képességeket, amelyekkel teljes potenciálját kibontakoztathatja. Fogadja el a Windows 11-et, és induljon el a határtalan lehetőségek útjára.