Csomagban olcsóbb!

Csomagban olcsóbb!

Webáruházunk törekszik arra, hogy megoldást kínáljon összetettebb szoftveres igényekre is. Ha egyszerre több termékünket is megrendelnéd, nézz szét itt, mert csomagban olcsóbb lesz a választott két-három szoftver. Mindegyik csomag tartalmazza az operációs rendszert és a vele leginkább kompatibilis irodai programot, sőt bizonyos esetekben a vírusirtót is.

Ha félsz attól, hogy ha külön válogatod össze a szoftvereket, esetleg megfeledkezel valamilyen hardveres kötöttségről, akkor nézd végig az all in kínálatunkat, így biztosan elkerülheted a kompatibilitás okozta gondokat.

Nézet:
Sorrend:

Cégünk digitális termékkulcsok forgalmazásával foglalkozik, népszerű termékeink között a napi munkavégzéshez, tanuláshoz, szórakozáshoz kapcsolódó programokat találsz. A digitális termékkulcs egy olyan kód, amit be kell írnod akár az operációs rendszerbe, akár az irodai programba, hogy használni tudd.

Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy miután letöltötted a kiszemelt programot (mindegyikhez megtalálod a linket a termékleírásban) és megvásároltad tőlünk a kulcsot, tíz percen belül megérkezik az e-mail postafiókodba a korábban említett aktiváló kód. Azért jó ez, mert bármikor hozzájuthatsz az aktiváló kódhoz, még hétvégén vagy késő este is, nem vagy tehát nyitvatartási időhöz kötve.

Mit tartalmaznak a csomagban olcsóbb ajánlataink?

Az első mindig egy Windows operációs rendszer a Microsofttól. Az all in ajánlatainkba a legfrissebbeket tettük be, azaz a Windows 10 és 11-et. Elérhetők OEM és Retail változatban is.

Az OEM akkor lehet számodra hasznos, hogyha olyan gépet vettél, amire a gyártó nem telepítette az operációs rendszert. Itt arra kell figyelni, hogy az aktiválás egyszeri, de korlátlan számban újratelepíthető, viszont ha jelentős változtatást végzel a hardveren, érvényét veszti. Ezzel szemben a Retailnél csak annyi a megkötés, hogy egyszerre annyi gépen használd, amennyit a licenc enged.

A másik része a csomagnak a Microsoft irodai programja, az Office. Ha te is megszoktad a régebbi kezelőfelületet és nem szeretnél újra váltani, az Office 2016-os verziója továbbra is segítségedre lesz, de az újabbak közül is választhatsz. A 2021-es Office része a Teams, amivel könnyedén felveheted a kapcsolatot bárkivel videón vagy közvetlen üzeneten keresztül.

A csomag harmadik ajánlata pedig egy vírusirtó program, amivel megvédheted gépedet az internetes kártevőktől vagy adathalászatra szakosodott hackerektől.

Hogyan tudsz vásárolni az oldalon?

Miután kiválasztottad a számodra megfelelő csomagot, tedd a kosárba, azaz nyomd meg a “Kosár” feliratot. Ezután, ha még szeretnél mást is vásárolni, tovább böngészhetsz, ha készen vagy, nyomd meg felül a füles kosarat, amin egy szám van. Ez a szám mutatja, hogy hány terméket fogsz megvásárolni.

Az előugró fülön a “Pénztár” gomb megnyomásával tudsz továbblépni. Itt két lehetőséged van:

1. Ha korábban regisztráltál, adataid megadásával belépsz a fiókodba.

2. Ha nem regisztráltál még, akkor most megteheted, de enélkül tudsz vásárolni.

Először a kapcsolattartáshoz szükséges adatokat kell megadni (név, cím, telefonszám). A következő oldalon a fizetési és szállítási módok közül választhatsz. Háromféle elektronikus fizetési lehetőség áll rendelkezésedre: bankkártyás fizetés, banki átutalás és PayPal fizetés.

Ha korábban kaptál kupont, annak értékét is ezen az oldalon tudod érvényesíteni. Ha mindent leellenőriztél és elküldted a megrendelésedet, nincs más hátra, mint a kód megérkezéséig hátradőlni és lazítani picit! Válaszd a VR Soft termékeit, és ne feledd: mindez csomagban olcsóbb!