Blog

Egyszerű, megfizethető, mégis megbízható kiberbiztonsági megoldás növekvő vállalkozásának 2.

2023.12.13 09:13
Egyszerű, megfizethető, mégis megbízható kiberbiztonsági megoldás növekvő vállalkozásának 2.

A vállalkozásának megfelelő kiberbiztonsági megoldás kiválasztása ijesztőnek tűnhet, de az Avast segít. Az Avast három megoldást kínál vállalkozása méretétől függően: Avast Essential Business Security, Avast Premium Business Security és Avast Ultimate Business Security. Ezeket a megoldásokat úgy tervezték, hogy hatékonyan védjék üzleti eszközeit és szervereit, cikkünkben bővebben olvashat az Avast termékeiről.

Amiért az Avast

 

 • Könnyen használható

 

Az Avast megoldásait úgy tervezték, hogy a kisvállalkozások védelme informatikai ismereteket nem igényel. A biztonsági megoldások skálázhatóak, és a vállalkozás növekedésével együtt is lefedik az Ön vállalkozását.

 

 • Megfizethető és díjnyertes

 

Az Avast olyan online védelmet nyújt, amely átfogó biztonságot nyújt anélkül, hogy megroppantaná a költségvetést.

 

 • Skálázható

 

Az Avast olyan kiberbiztonsági megoldásokat kínál (Avast Essential Business Security, Avast Premium Business Security, Avast Ultimate Business Security), amelyek olyan biztonságot nyújtanak, amelyben megbízhat - az otthoni irodáktól a 100 eszközzel rendelkező kisvállalkozásokig.

 

 

Tudj meg többet Tudj meg többet Tudj meg többet

 

 • Rendszerkövetelmények

  Mindössze egy Windows 7 (Service Pack 1), 8, 8.1, 10 (Pro, Education, Enterprise, CB, CBB, LTSB), vagy MacOS 10.9 (Mavericks vagy újabb verzió, legalább 500 MB szabad lemezterület.) operációs rendszerrel rendelkező számítógépre van szüksége. Az automatikus biztonsági frissítésekhez internetkapcsolat is szükséges. Az Avast támogatja továbbá a Windows Server (64 bites verzió) 2019 (kivéve a Server Core Edition), 2016, 2012, 2008 R2 (legújabb Service Pack), Microsoft Exchange Server (64 bites verzió) 2019, 2016, 2013, 2010 (Service Pack 2), valamint a Microsoft SharePoint Services 3.0 és Microsoft SharePoint Server 2010 és újabb verziókat.

   

  GYIK

  Elég a beépített vírusirtó szoftver?

   

  A beépített vírusirtó szoftver az elmúlt években sokat fejlődött, de önmagában nem szabad használni - nem tartalmazza az üzleti biztonsághoz szükséges fejlett biztonsági és online adatvédelmi funkciókat.

   

  Miért fontosak a frissítések?

   

  Az üzleti felhasználók számára az egyik legfontosabb biztonsági intézkedés annak biztosítása, hogy a hálózathoz csatlakoztatott összes eszközön a szoftverek legújabb verziója futjon, és a biztonsági javítások azonnal alkalmazásra kerüljenek, amint azok elérhetővé válnak.

   

  Mi az a patch management?

   

  A javításkezelés (patch management) automatizálja a frissítési folyamatot, átvizsgálja a csatlakoztatott eszközöket, telepíti a hiányzó javításokat, és figyeli a rendszert az új frissítésekre - ezzel egyszerűsíti a frissítési folyamatot, és csökkenti az egyes eszközök manuális felülvizsgálatának költségeit.

   

  Elég az ingyenes vírusirtó a vállalkozások számára?

   

  Az Avast Free Antivirus az egyik legjobb ingyenes vírusirtó megoldás személyes használatra. Nem tartalmaz azonban fontos üzleti funkciókat vagy végpontkezelő eszközöket, mint például a Patch Management. A fejlett funkciók miatt a vállalkozásoknak szánt ingyenes vírusirtó szolgáltatások nem nyújtanak hatékony szintű védelmet.

   

  Szükségük van-e a kisvállalkozásoknak vírusirtó szoftverre?

   

  A kisvállalkozások tulajdonosai úgy érezhetik, hogy cégük túl kicsi ahhoz, hogy üzleti vírusvédelmi szoftverre legyen szükségük, mivel nem rendelkeznek sok eszközzel, vagy úgy gondolják, hogy túl jelentéktelenek ahhoz, hogy megtámadják őket. Sok támadás azonban spekulatív, és az ismert sebezhetőséggel rendelkező hálózatokat veszi célba - ezért a kisvállalati vírusirtó szoftverek használata alapvető fontosságú.

   

  Válassza ki a megfelelő kiberbiztonsági megoldást vállalkozása számára

  A vállalkozásának megfelelő kiberbiztonsági megoldás kiválasztása ijesztőnek tűnhet, de az Avast segít. Az Avast három megoldást kínál vállalkozása méretétől függően: Avast Essential Business Security, Avast Premium Business Security és Avast Ultimate Business Security. Ezeket a megoldásokat úgy tervezték, hogy hatékonyan védjék üzleti eszközeit és szervereit.

   

   

  Következtetés

  A mai digitális korban kiemelkedő fontosságú vállalkozásának kiberbiztonságának biztosítása. Az Avast megoldásainak kínálatával kiválaszthatja az üzleti igényeinek leginkább megfelelő védelmi szintet, így biztosítva, hogy adatai és eszközei biztonságban legyenek a kiberfenyegetésektől. Bízzon az Avastban, hogy egyszerű, megfizethető és hatékony kiberbiztonságot nyújt növekvő vállalkozása számára

A megfelelő vírusirtó szoftver kiválasztása: Átfogó útmutató 2. rész

Előző cikkünkben megismerhettük a vírusirtó szoftverek szerepét a fenyegetések elleni védelemben, a kiberfenyegetések típusait, valamint a hatékony vírusirtó szoftverek legfontosabb jellemzőit. Ebben a részben tovább finomítjuk a megfelelő kiválasztás szempontjait.

Az antivírus szoftverek használatának előnyei

A digitális korban, amelyben élünk, aligha lehet túlhangsúlyozni, mennyire fontos megóvni eszközeinket és az azokon tárolt adatokat. Ahogy egyre jobban támaszkodunk a technológiára személyes, professzionális és szabadidős tevékenységeink során, a digitális világban leselkedő fenyegetések is erősebbé és összetettebbé válnak. Ezen a ponton lép képbe az antivírus szoftver, mint az ellenük való első védelmi vonal. Lentebb ismertetjük az erős antivírus szoftverek használatának számos előnyét.