Blog

Ismerjük meg a Kaspersky termékeit 2. rész – Kaspersky Plus

2023.09.08 12:17
Ismerjük meg a Kaspersky termékeit 2. rész – Kaspersky Plus

Folytatjuk a Kaspersky termekéinek ismertetését. Nézzük miben nyújt többet a Kaspersky Plus és mi a Premium szolgáltatása, amivel több, mint a Plus.

Digitális, Személyes Adataink védelmének fontosságaA Plus fokozza internetes biztonságát

A Kaspersky Plus következő generációs biztonsági eszközeivel magasabb szintre emelheti online világát.

 • Fejlett biztonsági funkciók az adathalászat elleni védelemmel és tűzfallal együtt
 • Teljesítménynövelő eszközök és a HDD állapotfigyelése segít az eszközöknek, hogy lépést tartsanak Önnel
 • Korlátlan VPN + jelszókezelő gondoskodik digitális élete biztonságáról és magánszférája védelméről

Tudj meg többet Tudj meg többet Tudj meg többet

Mit tartalmaz a Kaspersky Plus?

Adatvédelmi funkciók

 • Privát és zavartalan böngészés

A Kaspersky Plus biztosítja a zavartalan és privát böngészés élményét olyan eszközökkel, amelyek megakadályozzák a jogosulatlan online nyomon követést, a zavaró és erőszakos, potenciális veszélyt rejtő hirdetések megjelenését. Illetve különböző perifériáinak jogtalan hozzáférését és használatát, mint a mikrofon vagy a webkamera.

 • Személyes és fizetési információk védelme

Biztonságosabbá teszi az Ön számára az online banki tranzakciókat, a banki alkalmazások használatát, mindezt fejlett technológiák segítségével az Ön bankügyeinek biztonságának érdekében. Véd az adathalász e-mailekben található hivatkozások és webhelyek ellen. Blokkolja a jelszavaknak és hitelkártyaadatainak vagy kriptopénztárcája hitelesítő adatainak ellopására utazó csalók által készített hamis webhelyeket. Az Adatszivárgás ellenőrző figyelmezteti, ha személyes fiókadatai kiszivárogtak az internetre vagy a dark webre. Majd megoldást és tanácsokat ad, hogyan előzheti meg az adatszivárgást a jövőben.

 • Korlátlan és gyors VPN

Teljes online adatvédelem és szabadság a sebesség csökkentése nélkül. Adatvédelmet nyújt a nyílt Wi-Fi-hálózatokon. A Kaspersky kiszolgálói maszkolják az Ön egyed IP címét, így biztosítva, hogy senki ne tudja követni eszközeit. Megakadályozza, hogy IP-címe vagy személyes adatai nyilvánosságra kerüljenek.
A világ 2000 leggyorsabb szervere lehetővé teszi, hogy bárhonnan elérje kedvenc webhelyeit, műsorait és filmjeit – beleértve a Netflixet és az Amazont.

Teljesítményfunkciók

 • Merevlemez-tisztító és állapotfigyelő

Segít a nagyméretű fájlok és duplikátumok felkutatásában és tisztításában, így a merevlemezt könnyebben „tisztán” tarthatja, javítva készülékének teljesítményét.

A legritkábban használt alkalmazásokat megjeleníti, lehetővé téve, hogy ezeket az alkalmazásokat törölje. Ezzel segítheti tárhelyének karbantartását számítógépén és Android-eszközein.

Az Ön kritikus adatainak védelmében könnyen lehetővé teszi az automatikus adatmentések ütemezését.
Ha merevlemeze összeomlás előtt áll, a Kaspersky Plus figyelmezteti Önt, így biztonsági mentést készíthessen adatairól.

 • Teljesítményoptimalizálás

A Gyorsindítással elérheti, hogy számítógépe gyorsabban induljon el azáltal, hogy felesleges alkalmazásokat nem indít el bekapcsoláskor. A Standard gyorsítja Windows PC-jét azzal, hogy az érvénytelen Windows rendszerleíró adatbázis-elemeinek törlésével, a mappák tisztításával és a Lomtár kiürítésével. Emlékezteti önt a szoftverfrissítések telepítésére így biztonságossá és hatékonnyá téve számítógépét.

 • Zavartalan szórakozás

Lehetővé teszi a filmnézést, a játékokat vagy a teljes képernyős alkalmazások zavartalan használatát – mindezt maximális sebességgel. Ebben segít a Szórakozás üzemmód, felismerve a teljesképernyős üzemmódot, így a kritikus értesítések kivételével leállítja a vizsgálatok futtatását és a biztonsági értesítések megjelenítését.
A számítógép lassulása vagy lefagyása nagy mumusa a felhőtlen játéknak vagy filmezésnek. A Tevékenységvezérlő bezárja az adatigényes szoftvereket vagy alkalmazásokat melyek hozzájárulnak a gép lassú működéséhez.
Ha Android készüléke nincs megfelelően feltöltve, akkor az Akkumulátorkíméló elhalasztja a vírusvizsgálatot és az adatbázis-frissítéseket, így hosszabb ideig lehet használni zavartalanul az eszközt.

Biztonsági funkciók

 • Vírusirtó

Többszintű védelem a vírusok és rosszindulatú programok megelőzésére és semlegesítésére.
Valós időben, folyamatosan vizsgálja az Ön eszközeit olyan ártó és kártékony, komplex betörést álcázó szoftverek és programcsomagok ellen, amelyek veszélyesek lehetnek az ön kibernetikus biztonságára. Trójai programok, férgek és vírusok. Ezek mind fennakadnak a Standard hálóján.
A valós idejű vizsgálat mentén folyamatos elemzést is biztosít a Kaspersky Plus, így gyors fenyegetés-észleléssel védi Önt és adatait.
A Kaspersky Security Networkből származó adatokra vonatkoztat az Ön által megnyitott weboldalakon található hivatkozások elemzése céljából, tájékoztatva Önt az ártalmas webcímekről, és színkódolva az egyes URL-címeket, azok fenyegetési szintje alapján.

 • Hackerek elleni védelem

Legyen az zsarolóvírus, vagy hálózati támadás, ezek Önre nem jelentenek fenyegetést a Kaspersky Plus használatával.
A számítógépet valós időben figyelve és elemezve, a gyanús tevékenységeket azonnal blokkolja, megakadályozva, hogy a zsarolóvírusok támadásai kizárják önt a gépből.
Érzékeli az olyan gyanús tevékenységeket, amelyek hálózati támadást jelenthetnek, ezeket pedig azonnal blokkolja, így a kiberbűnözők nem fenyegetik az Ön biztonságát.
A Kétirányú tűzfal pedig a bejövő és kimenő hálózati kérések észlelésével segít megakadályozni, hogy a hackerek megtámadják számítógépét. Segít e-maileinek ellenőrzésében, ezáltal elkerülve az olyan csaló oldalakra való kattintást melyek veszélyeztethetik az Ön és adatainak biztonságát.
A Nem szándékolt kriptovaluta-bányászat elleni védelem megakadályozza a számítógép erőforrásainak kriptovaluta-bányászatra való jogosulatlan használatát, így nem romlik készülékének teljesítménye.

 • Meglévő fenyegetés eltávolítása

A Kaspersky Plus figyeli és eltávolítja, a már Windows telepítés előtt a számítógépre került kártékony vagy rosszindulatú szoftvereket, illetve megtalálja és kijavítja az internetkapcsolattal összefüggő problémákat. Átvizsgálja a telepített alkalmazások sebezhetőségét. Ellenőrzi a számítógépét és az operációs rendszerét olyan rosszindulatú programokért, amelyek olyan mélyen beépültek az eszközébe, hogy még az operációs rendszer futása előtt elindulnak.
A Vészhelyzeti visszaállítással megmentheti számítógépét a meglévő vírusoktól, ha letölti a Kaspersky Rescue Disk-et egy pendrive-ra, és futtatja a fertőzött számítógépen az operációs rendszer és az adatok helyreállítása érdekében.

A Kaspersky Plus láthatóan még többet kínál, mint a Standard. (A Kaspersky Standard-ról ITT rtunk korábban.)

Lássuk, mivel is több a Kaspersky Plus, mint a Standard.

Kaspersky Standard

Kaspersky Plus

Valós idejű vírusvédelem

Valós idejű vírusvédelem

Online fizetésvédelem

Online fizetésvédelem

Teljesítményoptimalizálás

Teljesítményoptimalizálás

 

Korlátlan szupergyors VPN

 

Adatszivárgás-ellenőrző

 

A Kaspersky Plus-t azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék a véletlenre bízni vállalkozásuk kiberbiztonságát. Míg a Standard egy jó alap egy kisebb üzlet vagy cég esetében, a Plus védelmi szolgáltatásai olyan elemekkel bővül, mint a Korlátlan szupergyors VPN vagy az Adatszivárgás-ellenőrző.

Érdemes még szót ejteni a Kaspersky Premium szolgáltatásáról, ami ugyanazokat az elemeket tartalmazza, mint az ebben a cikkben ismertetett Plus, viszont a fentiek mellé Személyazonosság-védelem és Professzionális vírusellenőrzés és -eltávolítás és folyamatos IT-támogatást kapunk. Prémium támogatás prémium ügyfeleknek - éjjel-nappal segít a biztonsági problémák megoldásában.

A VR Soft oldalán megvásárolható a Kaspersky Plus.