Blog

Egyszerű, megfizethető, mégis megbízható kiberbiztonsági megoldás növekvő vállalkozásának 1.

2023.12.11 14:21
Egyszerű, megfizethető, mégis megbízható kiberbiztonsági megoldás növekvő vállalkozásának 1.

A vállalkozások nap mint nap szembesülnek a bonyolult kiberfenyegetésekkel szembeni ijesztő kihívással. Az utolsó dolog, amit bárki szeretne, az a kiberbiztonság, amely tovább bonyolítja a dolgot. Hogy segítsen a vállalkozásoknak kezelni ezt a problémát, az Avast, az iparág egyik kiemelkedő képviselője olyan egyszerű, mégis erőteljes vírusvédelmi megoldásokat kínál, amelyek átfogó védelmet nyújtanak a kiberfenyegetések széles skálája ellen. A megoldások könnyen kezelhetők, így a vállalkozások a működésük kritikusabb aspektusaira összpontosíthatnak.

Egyénre szabott kiberbiztonsági megoldások

Az Avast számos kiberbiztonsági megoldást kínál a különböző üzleti igényeknek megfelelően. Az otthoni irodáktól a kisvállalkozásokig és a csatornapartnerekig az Avast gondoskodik az Ön védelméről.

 

 

Tudj meg többet Tudj meg többet Tudj meg többet

 

Home Office

Az Avast 1-10 eszközt támogató biztonsági megoldásokat kínál az otthonról üzemeltetett irodák számára. Ezeket a megoldásokat úgy tervezték, hogy a számítógépek, telefonok és táblagépek kis hálózatát védjék a kiberfenyegetések ellen. Az Avast segítségével beállíthatja a vírusirtót és az internetes biztonságot üzleti célokra, és elfelejtheti, mivel a többit ők intézik.

 

Kisvállalkozások

A 11-100 eszközzel rendelkező kisvállalkozások számára az Avast átfogó kiberbiztonsági megoldásokat kínál. Az olyan termékek, mint az Avast Essential Business Security, az Avast Premium Business Security és az Avast Ultimate Business Security különböző szintű védelmet nyújtanak a különböző igényeknek megfelelően.

 

Kereskedelmi partnerek, nagyobb cégek

A menedzselt biztonsági szolgáltatók (MSSP-k) és viszonteladók számára az Avast prémium kategóriás ügyfélbiztonságot kínál, kevesebb rezsiköltséggel. A megoldások lehetővé teszik a többrétegű biztonsági szolgáltatások egyszerű nyújtását, a kiberfenyegetések felügyeletét, valamint a védelem és a problémamegoldás javítását.

 

Antivirus for Business

A vállalkozásoknak folyamatosan figyelniük kell a biztonsági vakfoltokat, hogy biztonságban tartsák eszközeiket és hálózataikat. A hatékony vírusirtó szoftverek a legjobb gyakorlatokkal kombinálva elengedhetetlenek az olyan rosszindulatú szoftverek megelőzéséhez, amelyek adatbetörésekhez és egyéb rosszindulatú tevékenységekhez vezethetnek.

 

Gyakori támadási típusok

A kiberfenyegetéseknek különböző formái vannak. A kibertámadások néhány gyakori típusa a következő:

 

  • Adware: A reklámprogramok számos hirdetéssel és felugró ablakkal ajándékozzák meg az áldozatokat. Alkalmazásokat tölthet le engedély nélkül, és nyomon követheti vagy rögzítheti a felhasználó online tevékenységét.

 

  • Trójaiak: A trójai kártevők legitim fájlnak, például táblázatfájlnak vagy .zip mappának álcázzák magukat, hogy beosonjanak a hálózatra. Ha már ott van, lefuttatja az elrejtett rosszindulatú programot.

 

  • Adathalászat: Az adathalász-támadások a felhasználókat rosszindulatú kommunikáció legitimnek tévesztik meg, ami arra készteti őket, hogy fertőzött fájlokat töltsenek le vagy érzékeny információkat osszanak meg.

 

  • Kémszoftverek: A kémprogramok olyan fenyegetések, amelyeket nehéz észrevenni. Célja, hogy észrevétlenül beosonjon a hálózatba, és információkat rögzítsen.

 

  • Zsarolóvírus (Ransomware): A zsarolóprogramok az egyik legnagyobb fenyegetés az üzleti kiberbiztonságra nézve. Csendben behatol a hálózatba, titkosítja a fontos fájlokat, és csak váltságdíjfizetési felszólítás formájában fedezi fel magát.

 

Az Avast Business ezeken a fenyegetéseken kívül a botnetek, a nulladik napi támadások és az SQL injektálás ellen is védelmet nyújt. Cikkünk második részében kifejtjük, hogy szerintünk miért jó választás az AVAST, illetve mik a rendszerkövetelmények a használatához. Továbbá összegyűjtöttük vásárlóinktól (főleg kisvállalkozóktól) leggyakrabban érkező kérdéseket vírusirtókkal kapcsolatban és természetesen meg is válaszoljuk ezeket.

Ismerjük meg a Kaspersky termékeit 1. rész - Kaspersky Standard

A Kaspersky 1997 óta fejlődik és védelmezi nem csak személyes, otthoni digitális adatainkat, de kis és nagyvállalatok biztonságában is kiemelt szerepet játszik. 2022-ben a cég megújította termékeit, nemrégiben pedig egy Premium szolgáltatást is bevezetett. Most itt az ideje felfrissíteni tudásunkat, a Kaspersky kiberbiztonsági termékeiről, kezdjük a Standard bemutatásával.