Akciók

 


Akcióink

Ezen az oldalon akciós termékeinket láthatod. Fontos számunkra, hogy minél több régi és új ügyfél megtalálja a kedvére való szoftvereket, aminek az ár nem lehet akadálya. Sőt, “együtt olcsóbb” csomagajánlatainkban kedvezményes áron egyszerre több szoftvert is megvásárolhatsz.

A VR Soft digitális termékkulcsok forgalmazásával foglalkozik. Termékkínálatunkban megtalálhatóak a Windows-os operációs rendszerek, a Microsoft irodai programjai, különféle vírusírtók és a szervereket működtető operációs rendszerek is. Nézz körül akciós termékeink között!

Nézet:
Sorrend:

Akciós all-in csomagajánlataink

Előfordulhat, hogy egyszerre több szoftverre is szükséged lehet, ezért összeraktunk neked néhány olyan ajánlatot, amiben meg tudod venni az operációs rendszert és az irodai programot vagy akár a “víruskergetőt” is, mindezt akciósan. 

A csomagok a legújabb kiadásokat tartalmazzák egyrészt a Windows 10 és 11-et és a vele kompatibilis Office programot. A Windows 11 telepítéséhez a következő hardveres feltételeknek kell teljesülniük: 1 GHz-es vagy gyorsabb, legalább 2 magos processzor, 4 GB RAM, legalább 64 GB kapacitású tárolóeszköz. A Windows 10 kevesebbel is beéri: minimum 1 Ghz processzor, minimum 1 GB RAM és legyen legalább 16 GB tárhely a merevlemezen. 

A csomag másik tartalma az irodai program. Az Office 2016 már szépen fut mind a két rendszeren, de ha újabbat szeretnél, akkor a 21-es vagy 22-es verziójú irodai programot ajánljuk. A program megvásárlásával tiéd lehet a jól ismert szövegszerkesztő (Word), a táblázatkezelő (Excel), a diakészítő (PowerPoint) és még sok más hasznos program. 

Az új verzió támogatja a prediktív gépelést a Word-ben, könnyebben írhatsz be összetettebb függvényeket az Excelbe és a PowerPoint is, illetve kapott egy nagyon hasznos funkciót: lehetőséged van a diák alá hanganyagot felvenni és így kerek egész előadást készíteni.

A csomag harmadik tagja a vírusirtó szoftver, amely megvéd az interneten terjedő vírusoktól, trójaiktól vagy adathalászoktól. Védi a banki adatokat, hogy ne kerüljön illetéktelenek kezébe. 

A csomagokban kínált szoftverek esetében a víruskergetőket leszámítva egyszeri megvásárlásról van szó, nem kell évente előfizetni a licencre.

Hogy működik a vásárlás nálunk?

A kiszemelt akciós terméket először a virtuális bevásárlókosaradba kell tenni a “Kosár” gomb megnyomásával. Rögtön megjelenik egy szám az oldal jobb sarkán egy ikonon, ez a szám mutatja, hogy jelenleg hány terméket “tolsz” a kocsidban. Ha végeztél a vásárlással, a számra kattintva előugrik a “Pénztár” felirat, ahol befejezheted a vásárlást. 

Ha regisztrálsz az oldalunkra, elmentjük az adataidat, így legközelebb sokkal gyorsabban tudsz rendelni egy új terméket, sőt a kedvencekbe mentett termékeket is visszanézheted. Ha nem szeretnél regisztrálni, akkor nyomd meg a “Vásárlás regisztráció nélkül” feliratot. 

Szükségünk van néhány személyes adatra a rendelés befejezéséhez, például név, cím, e-mail cím, telefonszám. Háromféle online fizetési mód közül választhatod ki a számodra legkényelmesebbet. 

Következik egy összesítő a rendelendő termékekről és ha mindent rendben találsz, akkor a megrendelés elküldése gombbal véglegesítheted a vásárlásodat. Attól függően, hogy melyik fizetési módot választottad az oldal elnavigál vagy egy banki oldalra, vagy a PayPal felületére. Banki átutalás esetén e-mailben küldjük meg a bankszámlaszámot.

Fizetés után töltsd le a termékleírásban található linken keresztül a programot és mire a telepítésnek arra a pontjára érnél, hogy szükséged lenne az aktiváló kódra, nézd meg az e-mailjeidet, mert már meg is érkezett! Bármikor tudsz vásárolni nem vagy időhöz kötve! Jó nézelődést!