Windows Server

Windows Server

A Microsoft több ágon is fejleszti Windows Server termékcsaládját, az asztali és szerver változatát párhuzamosan bocsátja rendelkezésre a felhasználók számára. Első pillantásra a két rendszer hasonlónak tűnhet, azonban van egy fő különbség. Míg az asztali verziót a mindennapi használatra találták ki, a szerver változatnak folyamatosan kell sok számítógépet, fájlt és szolgáltatást kiszolgálnia.

A VR Soft digitális termékkulcsok forgalmazásával foglalkozik. Bármikor a nap folyamán, a vásárlást követő tíz percen belül megérkezik az e-mail-címedre az aktiváló kulcs egy kód formájában, amit ha beillesztesz a telepített szerverprogramba már használhatod is. Nézz körül kínálatunkban, és válaszd ki a vállalkozásodnak leginkább megfelelőt!

Milyen Windows Server programokat találsz meg kínálatunkban?

Ebben a kategóriában a nálunk forgalmazott Windows szervereket találod. Cégünk foglalkozik irodai programok, operációs rendszerek, vírusirtók termékkulcsainak a forgalmazásával is. Ha segítségedre lehetünk ezen termékek bármelyikével, nézz körül az oldalunkon.

A Windows Server Standard átfogó kiszolgálófelületet kínál, könnyen telepíthető, felügyelhető és használható, ideális vállalkozások számára. Okos fájl- és nyomtatómegosztást, biztonságos internetkapcsolatot, központi alkalmazástelepítést és különféle webes megoldásokat kínál, amelyek segítségével könnyebben tudsz összekapcsolódni a munkatársakkal, partnerekkel és az ügyfelekkel. Többrétegű biztonsági rendszerrel van ellátva, ami felismeri és blokkolja a támadásokat. A Device Guard feladata megvédeni a felhőt, kiszűrni a gyanús tevékenységeket. Az operációs rendszer alkalmazkodik az igényeidhez, miközben több számítási, tárolási és hálózati funkciójának köszönhetően alacsonyabb költségekkel jár.

A Windows Server Essential alapverzió, 25 felhasználó 50 számítógépének munkaterhelésével is elbír. A rendszer képes kiaknázni a helyi munkakörnyezet és az online felhő nyújtotta előnyöket, árban kedvezőbb, mint a többi szerveres operációs rendszer.

A Windows Server Datacenter a kategória egyik csúcsa. Funkcióit tekintve teljesen megegyezik a Standard változattal, de a biztonság mellett nagyobb hangsúlyt fektet a hibrid megoldásokra is: egyszerre használhatod a virtuális szervert a helyi szerverrel együtt. 

Termékeink között találsz még különféle kiegészítő programokat is. Ide tartozik az RDS Device CAL, ami a távoli elérésben nyújt segítséget a rendszergazdáknak, az RDS User CAL telepítésével pedig a felhasználók tudnak bárhol belépni munkagépükre, ha internetes környezetben vannak.

Hogyan találod meg a számodra megfelelőt?

Mielőtt böngészni kezdesz a programok között, érdemes előzetesen felmérni, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie a rendszernek. Gondolunk itt arra, hogy hány gépet kell kiszolgálnia, dolgozik-e nálatok informatikus, aki egy helyről szeretné elvégezni a beállításokat, vagy van-e valamilyen titkosítást igénylő adat a vállalkozásban. Ezektől mind függ a választás. Az előzetes információk begyűjtése után ajánljuk a szűrő funkció használatát, ahol a keresés feltételeit beállíthatod. 

A kiszűrt termékeket többféleképpen is rendezheted: a legolcsóbbtól a legdrágábbig, név szerint abc sorrendbe rendezve, illetve a feltöltés dátuma szerint. Amelyik tetszik, elmentheted a kedvenceid közé, illetve össze is hasonlíthatod őket. 

Arra az esetre, hogyha teljesen elakadtál a választásban, érdemes megnézni a TOP termékeinket, amit a vásárlói népszerűség alapján állítottunk össze. Vess egy pillantást a termékajánlónkra is, ahol a nálunk forgalmazott összes termékből választottunk ki néhányat.