Irodai program

Irodai program

A számítógépeinken napi szinten szerkesztünk szövegeket, foglaljuk táblázatba adatainkat vagy bemutatónkhoz készítünk vizuális segédletet. A Microsoft által piacra dobott irodai programok évtizedek óta vezetik az eladási toplistát, és felhasználók millióinak szolgálnak megkerülhetetlen eszközként.

Cégünk digitális termékkulcsok forgalmazásával foglalkozik, nem hiányozhat repertoárunkból a Microsoft Office sem. A megrendeléseket tíz percen belül kézbesítjük a nap bármely szakában a hét mindegyik napján. Az online aktiválási lehetőséggel szakember segítsége nélkül is beüzemelheted a programot.

Hogyan működik a termékkulcs vásárlása?

Ezen az oldalon összegyűjtöttük neked az általunk forgalmazott irodai programokat. Jobb oldalon felül található egy tölcsér ikon, amelynek megnyomásával be tudod állítani a szűrési feltételeket. Megadhatod, hogy hány eszközön szeretnéd egyszerre futtatni a programot, milyen időtartamú licencet szeretnél, és azt is, hogy melyik kiadás érdekel. 

A tölcsér alatti gomb megnyomásával a találatokat sorrendbe állíthatod népszerűség, név, ár, felvitel alapján.

Ha van már felhasználói fiókod, a szimpatikus termékeket el tudod menteni a kedvencek közé. Lehetőség van az összehasonlításra is, amit a mérleg gomb megnyomásával tudsz elvégezni. Korlátlan számú tételt tudsz összehasonlítani, majd kiválasztani az igényeidnek leginkább megfelelőt.

Lejjebb görgetve láthatóak a kategória TOP termékei, alatta pedig készítettünk egy termékajánlót, ahol vegyesen találsz nem csak irodai alkalmazásokat, hanem vírusírtó programot vagy operációs rendszert is, hiszen termékeink választéka igen széles. Ha ezekre is szükséged van, ne felejts el körülnézni neked szóló ajánlataink között!

Az irodai program megrendelésének módja

További leírást olvashatsz, ha rákattintasz a termék képére és itt találod azt a linket is, amin keresztül letöltheted. Ezt mindenképpen el kell végezned, hiszen a letöltést követően tudod majd beírni a termékkulcsot. Szeretnénk biztosítani afelől, hogy a letöltési linkek biztonságosak, nem kell tartanod a vírusoktól vagy egyéb kártevőktől.

Ha megvan a letöltés, tedd a kosárba a terméket és kövesd a fizetési útmutatót. Rendszerünk a hét mindegyik napján, éjjel-nappal “nyitva van”, a fizetést követő tíz percen belül e-mailben megérkezik a kód, amit be kell írnod az alkalmazásokba, miután megnyitottad őket. 

Az irodai csomag tartalma

A csomag tartalmazza a szövegszerkesztőt (Word), a táblázatkezelőt (Excel) és a diakészítőt (PowerPoint). Ezen kívül az azonnali üzenetküldő alkalmazást (Skype), az adatbázis-kezelő programot (Access), jegyzetkezelő programot (OneNote) és a levelezőprogramot (Outlook). Újdonságnak számít a projektmenedzsment program (Project), a kiadványszerkesztő (Publisher), a tárhely kezelő (OneDrive), a videócsevegő (Teams) és a diagramkészítő (Visio).

Bár a Microsoft a hivatalos oldalain arra buzdít, hogy Office 365-t szerezzük be, nálunk elérhetőek korábbi verziók is, például az Office 2019 vagy a 2016. 

Az Office 365 és az Office 21 között az a különbség, hogy a 365-nél kapunk 1 TB tárhelynyi felhőszolgáltatást, 60 percnyi ingyenes Skype hívást is. Egyszerre öt eszközön használható és nemcsak asztali gépen, hanem mobilon, tableten egyaránt.  

Mindkét verzióban elérhető a prediktív szövegbevitel. Az Excelben dinamikus tömböket is létrehozhatsz vagy felgyorsíthatod az összetett képletek írását LET függvénnyel. A PowerPoint újdonsága, hogy a diákból készíthetsz videófelvételt is hangalámondással. Ne késlekedj, rendeld meg azt az irodai programot, amely legjobban szolgálja igényeidet!