Ország boltja szavazás

Hírek
Szűrés törlése


Ismét itt Az Ország Boltja verseny!

Az Online Comparison Shopping Kft. szervezésében 13. alkalommal kerül megrendezésre, Az Ország Boltja verseny, ezért Kedves Vásárló, most hozzád fordulunk segítségért.

Köszönjük szépen az eddigi bizalmat és támogatást. Szeretnénk tovább nőni és fejlődni a Te segítségeddel. Amennyiben elégedett voltál velünk idén, kérlek add le szavazatodat a CodeGuru/VRSoft.hu oldalára, mi pedig további kemény munkával háláljuk meg.

Szavazz ránk Az Ország Boltja versenyen!Kattints az alábbi oldalra és ott válaszd a Vrsoft.hu oldalát.

Szavazok a(z) Vrsoftra!

 

Mi is az Ország Boltja verseny?
Eljött az év vége, a vásárlók pedig idén is megszavazhatják melyek a kedvenc webáruházaik. Az év végi népszerűségi versenyben minden vásárló leadhatja szavazatát, így Te is! Ha elégedett voltál velünk, mert biztonságos, gyors és minőségi szolgáltatást nyújtottunk 2023-ban, akkor Szavazz Ránk!
Természetesen nem állunk meg a munkában, már készülünk a jövő évre, hiszen mindig van hova fejlődni. Nagyon köszönünk minden szavazatot.

Hogyan tudsz szavazni?
A szavazat leadása egyszerű, pár perc és kattintás, nekünk viszont a világot jelenti a bizalmad.
Az alábbi gombra kattintva tudod leadni szavazatodat, Az Ország Boltja versenyen.
A szavazáshoz elég lesz e-mail címedre, de beléphetsz közösségi média fiókoddal is.

Szavazok a(z) Vrsoftra!

A Minőségi díj és szavazás menete
A Népszerűségi kategória mellett, ami ugyanolyan fontos a Minőségi díj. Ezt vásárláskor tudod megtenni amennyiben szeretnéd. Megrendelésedet követően egy kérdőívben kérjük, hogy értékeld szolgáltatásain minőségét a megrendeléstől a kézbesítésig.