Vírusirtó

Vírusirtó

Ebben a kategóriában találod a vírusirtókat, melyekre mindenkor szükség van, hiszen a számítógépek működését fenyegethetik különféle informatikai kártevők, amelyek ha rést találnak a rendszeren, azonnal bejutnak és működésbe lépnek. Ezek a kártevők érkezhetnek vírusok, trójai, adathalász levél stb. formájában, ezért nem árt résen lenni.

A VR Soft digitális termékkulcsok forgalmazásával foglalkozik. A vásárlást követően tíz percen belül megérkezik e-mail címedre az aktiváló kód a nap bármely szakában, a hét mindegyik napján. Nézz körül kínálatunkban és védd meg a gépedet!

Nézet:
Sorrend:

Ezen az oldalon a VR Softnál forgalmazott védelmi rendszereket találod. Ezt is úgy, mint az összes többi programot (operációs rendszerek, irodai programok, Windows serverek) aktiváló kulcs megvásárlásával tudod használni. Légy óvatos az internetes böngészéssel, ugyanis a hackerek kihasználhatják az emberi kíváncsiságot, és egy jól álcázott mellékletre kattintva a vírus bejut a számítógép memóriájába és már meg is van a baj.

Milyen vírusirtókat találsz ezen az oldalon?

  • Az Essential és Internet Security típusú víruskergetők a legalapvetőbb funkciókat látják el. Védenek a vírusok és a rosszindulatú programok ellen. A hackerekkel szemben tűzfallal védenek. Rendelkeznek levélszűrővel, weblapszűrővel a pénzügyi adathalászokkal szemben. Jelzést küldenek, ha a Wi-Fi-re illetéktelenek próbálnak felcsatlakozni. Elemzik a vírusfenyegetéseket is. Az Essential víruskeresők olcsóbban beszerezhetőek, általában egy eszközt támogatnak, és évente meg kell újítani a licencüket.
  • A Total Protection, ahogyan a nevében is benne van, teljes védelmet nyújt. Több gépre, akár 5-6 db-ra is letölthető ugyanaz a szoftver, amibe nem csak a klasszikus értelemben vett számítógépek tartoznak bele, hanem a mobilok és tabletek is. Még kifinomultabb módszereket vet be a védelem során. Ide sorolandó kiegészítendő funkció a jelszókezelő, a gyermekvédelem vagy a webkamera-védelem.
  • Az Advanced, vagyis az emelt szintű védelmi szolgáltatást nyújtó szoftverek tartalmaznak minden korábban említett funkciót, de a fejlesztők további kényelmi szempontokat is kielégítettek, például átláthatóbb a kezelőfelület, testreszabható az eszközkészlet.
  • Az Ultimate irtók kiszűrik a betolakodókat és meg is tisztítják a számítógépet. A tisztítás következtében automatikusan felgyorsul a gép, kiürülnek a szemétadatok, jobb akkumulátor-élettartamot biztosítanak, és mindig naprakészen tartják a belső rendszert.

Milyen módon tudod kiválasztani a megfelelő vírusirtót?

Ha asztali gépről vagy laptop böngészőjéből nézed a VR Soft oldalát, akkor bal oldalt, ha mobilról, akkor jobb oldalt találod a keresőt, utóbbi esetben a tölcsér ikonra kell kattintani. Be tudod állítani, hogy mekkora tartományba kerüljön a termék ára, a gyártó céget, a gépek számát, amelyekre le szeretnéd tölteni a szoftvert, a licenc időtartamát, a felhasználói környezetet, illetve új termék vagy akció alapján is tudsz szűrni.

A találatokat sorrendbe állíthatod a jobb oldalon található legördülő fül segítségével, népszerűség, név, ár, felvétel alapján.

Amikor az egér kurzorát ráviszed a termékre, megjelenik több ikon. Megtekintheted az adatlapot a szem gomb megnyomásával, elmentheted a kedvencek közé, és össze is tudod hasonlítani egy másik termékkel.

Lefelé görgetve láthatóak a kategória TOP termékei, amiket a pozitív felhasználói visszajelzések alapján állítottunk össze. Alatta pedig egy termékajánló, nem csupán vírusirtókból, hanem más nálunk forgalmazott programokból.

Rendeld meg a kívánt vírusirtót, amit perceken belül aktiválhatsz is az e-mailben kapott kód alapján! Óvd a géped mindenkor!