Operációs rendszer

Operációs rendszer

Ha operációs rendszert szeretnél beszerezni, jó helyen jársz! A Microsoft által évtizedekkel ezelőtt piacra dobott informatikai rendszer mind a mai napig a legelterjedtebb a felhasználók körében. Népszerűségének titka a felhasználóbarát kivitelezésben, a számtalan beépített funkcióban és az összehangolt kompatibilitásban rejlik.

Cégünk kínálatában a legújabb Windows operációs rendszerek mellett megtalálhatóak korábbi verziók is, mivel egy régebbi számítógép nem biztos, hogy rendelkezik akkora belső memóriával, amekkorát egy újabb verzió megkövetel. A vásárlást követően tíz percen belül e-mailben küldjük a kulcsot, amivel azonnal aktiválhatod a rendszert. Válassz kínálatunkból!

Hogyan tudod kiválasztani a számodra ideális operációs rendszert?

Ezen az oldalon összegyűjtöttük neked az általunk forgalmazott Windows-verziókat. Jobb oldalon felül található egy tölcsér, arra rákattintva tudod beállítani az oldalon belüli szűrési feltételeket. Be tudod állítani hány gépre szeretnéd telepíteni az új rendszert, melyik verzió érdekel leginkább, milyen licencet szeretnél vásárolni, illetve akció vagy új termék alapján is van lehetőséged szűrni. 

A találatokat sorrendbe állíthatod (tölcsér gomb alatti ikon megnyomásával) népszerűség, név, ár, felvitel alapján. 

Ha van felhasználói fiókod (érdemes csinálni) a szimpatikus termékeket el tudod menteni a kedvencek közé. Lehetőség van összehasonlításra is, amit nagyon egyszerűen, a kedvencek jel alatti mérleg gomb megnyomásával tudsz elvégezni. Bármennyi tételt össze lehet hasonlítani, nem kell kompromisszumot kötni és papírra jegyzetelni.

Lejjebb görgetve láthatóak a kategória TOP termékei, amiket a pozitív felhasználói visszajelzések alapján állítottunk össze. Alatta pedig készítettünk egy termékajánlót is, amolyan vegyestálat a legkülönbözőbb termékeinkből. Nézz körül ezek között is!

Mit jelent a Retail és az OEM?

A termék címében a verzión kívül feltüntetjük a licenc típusát is. A két fő típust - Retail és OEM - érdemes megjegyezni. Amikor veszünk egy windowsos számítógépet, legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy a gyártó telepítette rá az operációs rendszert, így nincs vele dolgunk. Viszont, ha magunk építjük gépünket, akkor az operációs rendszerről is gondoskodnunk kell.

A Retail és OEM licenctípusok nem különböznek használatban, ám támogatásban és hordozhatóságban annál inkább! Ha az OEM mellett döntünk, átvesszük a gyártó szerepkörét, és ha véletlenül hardveres vagy aktiválási problémánk akad, akkor a Microsoft ügyfélszolgálata nem fog tudni segíteni. Az OEM verzió egy géphez kapcsolódik, míg a Retail költöztethető. 

Használatban lévő Windows operációs rendszerek

A legújabb operációs rendszer jelenleg a Windows 11, ami kapott egy új megjelenést és könnyebb keresési és rendszerezési lehetőséget biztosít. A Microsoft Teams Csevegés szolgáltatásával bárkit ingyenesen elérhetsz közvetlenül, attól függetlenül, hogy a másik melyik operációs rendszert használja. A fejlesztők beépítették a Fókuszokat, amiknek segítségével testre szabhatod az értesítéseket, és így könnyebben tudsz koncentrálni a feladatodra. 

Eggyel korábbi verzió a Windows 10 Home. Asztalát kihasználhatóbbá tette a gyártó, egyszerre négy alkalmazást vagy több virtuális asztalt is el tudsz helyezni, ha több helyre van szükséged, vagy valamilyen téma alapján szeretnéd rendszerezni a letöltött alkalmazásokat. 

A VR Softnál gondolunk azokra is, akik nem a legújabb operációs rendszert szeretnék telepíteni. Lehet, hogy nem tudsz megbarátkozni az újabb felülettel, vagy a számítógéped memóriája vagy egyéb más alkatrésze nem teszi lehetővé, hogy a legújabbat aktiváld, neked ajánljuk kínálatunkból a Windows 7-t és a 8.1.-t is. Válaszd ki a számodra megfelelő operációs rendszert, s mi perceken belül megküldjük neked!